Coaching

 

Coaching is voor iedereen die ondersteuning zoekt bij levensvragen en problemen waar we in het leven tegenaan lopen.

Tijdens het gesprek zullen we samen de vraag/het probleem diepgaand analyseren. Daarin zullen we onderzoeken wat er speelt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Samen bekijken we onder andere de rol van de levenshistorie, welke belemmerende patronen en overtuigingen mogelijk een rol spelen, welke talenten en kwaliteiten wellicht onderdrukt worden en hoe de vraag zich verhoudt in relaties of in maatschappelijk opzicht.

De intentie is om op een liefdevolle manier en zonder oordeel te kijken naar wat er speelt, te zijn met wat er is, inzichten te verwerven en bewust-zijn te vergroten. Aandacht voor wat er werkelijk in je leeft, maakt een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen mogelijk.

Tijdens het gesprek ben ik op jou en op het Goddelijk veld afgestemd zodat ik kan kijken vanuit een hoger perspectief. Als dat nodig is zal ik  gebruik maken van lichaamsgerichte en energetische oefeningen en counselingstechnieken.

Het doel van het coaching gesprek is om jouw leven in de flow te brengen, om zin en plezier in jouw leven te ervaren, te groeien en nieuwe zienswijzen en kansen te ontwikkelen.

Allemaal zijn we uniek en ik draag graag bij om jouw unieke persoonlijkheid tot zijn recht te laten komen.

 

You are the secret of God’s secret.
You are the mirror of divine beauty.

– Rumi –

Op zoek naar coaching in Alphen aan den Rijn? Inspirerend Perspectief is gevestigd in Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid Holland dichtbij Leiden, Bodengraven, Woubrugge, Zwammerdam en Ter Aar. Een goede keus als het gaat om coaching, healing, reading, levenstherapie, therapie en meditatie. Alphen aan den Rijn is gemakkelijk te bereiken vanuit Gouda, Woerden, Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.