Ervaringen

Ellen: Als psychotherapeut geloof ik in de kracht van de gangbare (reguliere) therapie. Maar daarnaast is er ook nog iets anders. En dat anders, dat wat niet zo concreet is, dat weet niet iedereen te gebruiken. Marjolein wel. Ik zoek Marjolein op wanneer ik ergens steun bij nodig heb, of ergens op vastloop en er zelf niet uitkom. Naast dat ik (cognitief) nadenk over de dingen die op mijn pad komen, wat ze voor mij betekenen en wat ze me willen leren, is er voor mij ook een fysieke kant aan leren. En dat is de taal van energie en de resonantie ermee met mijn lichaam. De readings en healings van Marjolein brengen mij op een andere manier in contact met mijn vragen, waardoor ik er via een andere weg bij kom. Soms krijg ik antwoord, soms verdwijnt mijn klacht, vrijwel altijd geeft het mij ruimte om te voelen en ervaren in plaats van te overdenken. En die ruimte zet mij terug in mijn eigen basis, waar vanuit ik weer verder kan. Ik ben kritisch en geloof niet zomaar in alles en iedereen, maar ik durf ronduit te zeggen: Ik geloof in Marjolein.

 

Babette: Ik heb de healing van Marjolein als heel bijzonder en bevrijdend ervaren. Het was voor mij een hele opgave om op haar massagetafel stil te moeten liggen, alleen dat al was heel inzichtelijk: ontspannen en jezelf overgeven aan het zijn is niet mijn grootste talent. Marjolein heeft me op een kalme, beheerste manier met veel oog en liefde voor mij zover weten te krijgen dat ik uiteindelijk toch volledig ontspannen raakte. Het mooie daarvan is dat er ruimte komt voor andere ervaringen, gevoelens en gedachten dan normaal gesproken het geval is. Ik heb er erg van genoten om even centraal te kunnen staan in mijn eigen universum met hele nieuwe perspectieven op, en inzichten in de wereld in zijn breedste zin daaromheen. Het biedt de mogelijkheid om nieuwe dwarsverbanden te leggen, te bepalen wat voor jouzelf belangrijk is in dit leven en welke betekenis je daaraan kunt geven voor je toekomst. Het is een weldaad geweest die me veel gebracht heeft, een opluchting als het ware dat die ruimte er mag zijn en een plekje met aandacht verdient. Marjolein kan dat als geen ander onder de aandacht brengen: subtiel en doeltreffend.

 

Marja: Bij Marjolein werd ik echt vernieuwd en op diepere lagen schoongemaakt.
Ik sliep slecht want ik werd geteisterd door een nare ervaring uit mijn verleden. Ik had geen zin in weer confronterende gesprekken over mijn zwakheden, eigenaardigheden en tekortkomingen dat had ik allemaal al geprobeerd en doorlopen.
Niets van dit alles was aan de orde, in diepe ontspanning, zonder allerlei fratsen, kwam ik in rust met mijn ware zelf.
Ik slaap sindsdien als een roos en de nare gedachten heb ik niet meer gehad.
Ik ben ervan overtuigd dat dit goed zou zijn voor ieder mens, de wereld zou er anders gaan uitzien, diep onder de indruk!

 

Junior: Zelf ben ik geen grote prater en was erg onzeker.
Wat mij tot op de dag is bij gebleven is dat Marjolein vroeg of er iets was gebeurd vlak na mij geboorte wat voor mij een hele nare ervaring was geweest.
Ik vertelde erover en er viel een last van mij schouders af!! Eindelijk was het moeilijkste stuk puzzel uit mij verleden opgelost. Door de rust en vertrouwen die Marjolein gaf kon ik begrijpen waarom ik zo was en niet mij zelf kon zijn. Vond het zelf heel bijzonder toen je nog zo jong was dat het al zo flinke impact op je heeft gehad. Daar had ik zelf niet uit kunnen komen zonder de rust van Marjolein.
Ik had enorm veel spanning in mijn benen, schouders en hoofd. Doordat Marjolein de blokkades in mijn energiebanen vrij maakte kon ik steeds beter ontspannen.
Nadat Marjolein klaar was, voelde mijn benen, hoofd en schouders enorm licht en kon ik met beide voeten op de grond staan. Voorheen voelden mijn benen als lood.

Door deze gebeurtenis en beleving bij Marjolein heeft mijn leven in positieve zin een hele andere wending gekregen.
Ben zelfverzekerder geworden, praat meer, ben opener geworden.
Marjolein wil je hier echt voor bedanken !! Zonder deze ervaring had ik mijzelf nooit kunnen begrijpen.