Gedreven door intense nieuwsgierigheid naar wat de essentie van leven is en wat ik daarin beteken, ben ik mijn zoektocht begonnen.

Mijn leven liep op een aantal aspecten vast en ik dacht de oplossing daarvoor te vinden in verre reizen en onbekende culturen.

Dat bracht mij geweldige ervaringen maar niet de antwoorden waar ik zo naarstig naar zocht.

De paradox lag in de gekozen weg. die niet naar buiten maar naar binnen bleek te lopen.

Ik zocht ver weg maar vond de antwoorden heel dichtbij, in mijzelf, in mijn hart.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mijzelf stevig onder de loep genomen en kwam mijn stagnerende patronen en overlevingsmechanismes tegen. Mijn masker waarmee ik lachend de wereld tegemoet trad maar waaronder een poel van pijn, angst en onzekerheid schuil ging.

De liefde, wijsheid en waarheid die ik in dat intense proces heb ervaren wil ik graag delen. De opleiding als levenstherapeute bij School Of Life en diverse andere trainingen hebben een kroon op mijn werk gezet.

Ik ben een liefdevolle gids op het levenspad, jouw levenspad. Ik reis graag een stukje samen op om zo onvoorwaardelijk mogelijk mee te kijken naar de belemmeringen/blokkades, die jouw groei in de weg staan.

Ik ondersteun je om je te verbinden met jouw essentie en de kwaliteiten die in je zijn.

Weet dat de antwoorden al in jou zijn.

 

Het grootse van de mens is dat hij niet door een ander dan zichzelf is te verlossen.
– Jiddu Krishnamurti –

Bronnen van inspiratie

Boeken:

 • Bronnen van Licht, Barbara Ann Brennan
 • Licht op de Aura, Barbara Ann Brennan
 • Chakrapsychologie, Anodea Judith
 • Het Urantia Boek Openbaring over God, de geschiedenis van de aarde (Urantia) en het leven van Jezus.
 • Het ik en het onbewuste, Gustav Jung
 • De Meesters van het verre Oosten, Baird Spalding

Reizen:

 • Egypte, piramide van Gizeh, 2006
 • Guatemala, cultuur van de Maya’s
 • Pad van de Sjamaan in de traditie van de Quéro, 2010

Ik ervaar in de diversiteit van mensen en culturen, in ieders eigen wijze van kijken en leven een enorme schoonheid en rijkdom. De verschillende perspectieven inspireren en raken mij en voel hoe wij allen in veelzijdigheid verbonden zijn in het Ene, in God de Grote Meester.

 

De samenhang der dingen is besloten in de liefde.
– Anonymous –

CV

 • HBO opleiding levenstherapie, School of Life, Haarlem 2006-2010
 • HBO medische basiskennis,  Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen, Arnhem 2011-2012
 • HBO psychopathologie, Hogere school voor natuurgeneeswijzen, Arnhem 2011-2012
 • HBO bijscholingen, jaarlijks vanaf 2012

 

Lidmaatschappen

 • CAT,  Collectief Alternatief Therapeuten, beroepsvereniging
 • RBCZ/ BCZ als registertherapeut ingeschreven op de zorglijst
 • TCZ tuchtrecht
 • GAT, Geschillen Alternatieve Therapeuten

Op zoek naar therapie of een therapeut in Alphen aan den rijn? Inspirerend Perspectief is gevestigd in Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid Holland dichtbij Leiden, Bodengraven, Woubrugge, Zwammerdam en Ter Aar. Een goede keus als het gaat om coaching, healing, reading, levenstherapie, therapie, therapeut en meditatie.